Dunja Antić

Datum rođenja: 19.02.2003.

Mesto rođenja: Paraćin

Pozicija u Teatru: Glumica

Kao mala sam se divila ljudima koji imaju tu mogućnost da se igraju sa svojim telom i da uskaču iz lika u lik. Poželela sam da se u tome isprobam i ja, da to bude samo moj hobi. Nisam ni pomišljala da će to postati moja velika i jedina ljubav. Gluma je nešto u čemu mogu da se skroz opustim i da skroz budem svoja, bez ikakvih osuda. Roditelji su me prvi put poslali u školicu glume da bih krenula na put ostvarivanja svog sna, koji sad živim. Gluma je nešto posebno i dragoceno, samo ukoliko to prepoznate. Gluma vam pruža mogućnost da dete u vama raste i zauvek bude tu, u vama, ma koliko godina vi imali.

Volim mnogo dobre ljude i ljubaznost generalno, volim ljude koji odišu toplinom i koji su, ma koliko godina imali, i dalje deca u dusi. Mnogo volim hranu, čak mi utiče na raspoloženje do te mere da ne može sa mnom da se priča dok sam gladna. Volim sve životinje i mnogo volim more.

Ne volim nepravdu, laži i licemernost. Ne mogu da podnesem nepravdu u bilo kom pogledu. Ne razumem ni ljude koji svesno prihvataju stvari koje su nepravedne i nefer. Sa mnom uvek može lako, samo bez laganja i zavlačenja. Mrzim kišu, ali mi ne smeta jedino kad sam sa dragom osobom u kući uz našu omiljenu seriju.

ULOGE:

,,Razvojni put Bore šnajdera” - pionirka/čistačica, JDP, u režiji Egona Savina
Šalteruša - ,,Noćni prevoz i stanica”

Životni moto:

Nikad ne odustaj od svojih ciljeva jer upornost je ključ uspeha.