Stefan Zdravković

Datum rođenja: 31.05.1997.

Mesto rođenja: Kragujevac

O glumi: O glumi trenutno znam jako malo, tek sam od skoro počeo da učim i da se više zanimam za istu. Palo mi je na pamet da se oprobam jer mi se sviđa dinamičnost koju pruža, i posmatrajući glumce dok imaju probe zavoleo sam scenske radnje i te silne teške probe nekako su mi zanimljive toliko da poželim da mi je to svakodnevni posao. Kao što rekoh, dosta je dinamična, a i pored toga mislim da je taj "strah igranja pred publikom" jedan uzbudljiv momenat i želim da ga osetim.

Volim: Volim glasnu muziku, druženja, koktele, šetnje, akrobatiku, vožnju bicikla, da plešem, da upoznajem nove ljude jer nikad ne znaš kakva životna iskustva ćeš čuti od njih. Volim ljude koji preuzimaju inicijativu i koji imaju pokretačku energiju. Volim život. Volim duge razgovore i filozofiranje, volim da isprobavam nove recepte u kuhinji i da jedem... Stvarno ima mnogo stvari da ne nabrajam sve.

Ne volim: Ne volim ljude kojima moraš da vadis reči kleštima, ne volim kad neko osuđuje nekog, a da pritom ne zna ništa o toj osobi. Ne volim da mi neko naređuje bez objašnjenja. Ne volim preteranu hladnoću, kad je neko bezobrazan prema starijima, kad neko ne ispoštuje dogovor… Ima tu jos dosta... Uglavnom je u vezi sa ljudima.

NAGRADE:

Prvo mesto na gradskom takmicenju iz programiranja robota.
Drugo mesto na republičkom takmičenju iz programiranja robota.

Životni moto:

Ako možeš da zamisliš, možeš i da ostvariš. Potrudi se.