Drugi rodjendan Teatra Ulica

Kategorija: Specijal | Autor: Marija Mijajlović | Objavljen: 12 September 2020

Teatar "Ulica" je proslavio svoju drugu godišnjicu postojanja u četvrtak 10.septembra na krovu Robne kuće "Beograđanka".

Pobrinuli smo se da svaki detalj na žurci odiše Teatrom "Ulica", pa su se zato mogli videti ukrasi sa našim logom, čuti muzika iz naših predstava, ali i sam dres kod je bio u bojama našeg loga, crno-belo. Muziku je prvo puštao naš Nemanja Rajović Rhaio, inače DJ, a kasnije nas je zabavljao bend "Duo drama" koji čine naši Katarina Jovanović i Nikola Dragašević. Neizostavno je spomenuti Nikolu Kondžulovića koji je tradicionalno izveo pesmu "Odiseja", a naravno i divan govor našeg predsednika Novaka Puletića. Ove večeri smo evocirali sve lepe uspomene, ali i najavili stvaranje novih uspomena i planova, pa su tako i premijerno prikazane dve epizode serije "Kako ste" koja će se uskoro emitovati na YouTube kanalu Teatra.

Zahvaljujemo se svim našim članovima, prijateljima, saradnicima i sponzorima koji su sinoć bili sa nama i uz nas. Nadamo se da će nam se sve želje i planovi ispuniti u narednim godinama i da ćemo svaki rođendan proslaviti lepo kao ovogodišnji.


Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.