Važno je pitati ,,Kako ste?

Kategorija: Specijal | Autor: Marija Mijajlović | Objavljen: 20 Novembar 2020

U nedelju 15.novembra završeno je snimanje prve sezone serije ,,Kako ste?" po motivima istoimene predstave sa repertoara Akademije 28. Premijerno emitovanje pilot epizode serije najavljeno je za 15.decembar na YouTube kanalu nezavisnog Teatra ,,Ulica", u čijoj je produkciji.

,, Kako ste?" je naša najpopularnija predstava i za ove dve godine, od kako je izvodimo, sala je uvek bila rasprodata. Zato smo odlučili da snimimo seriju, koja će biti nešto potpuno novo upravo zbog samog koncepta i teme.

Postavka glumaca je ista kao i u predstavi, tako da će publika u prvoj sezoni serije opet gledati stare likove i zgode i nezgode đaka i profesora.

Serija je osmišljena tako da publiku uvede u predstavu, pa tako možete videti šta se dešavalo ranije i kako je došlo do događaja iz predstave. Upoznaćete likove malo bolje jer kroz epizode oni sve više otkrivaju nešto novo o sebi.

Da podsetimo, predstava ,, Kako ste? " skreće pažnju na problem depresije i anksioznosti, ali i na druge društvene probleme kao što su otuđenost, trgovina ljudima, manipulacija, pedofilija, sajber nasilje. Ona takođe publiku navodi da se poistoveti sa likovima i seti se srednjoškolskih ljubavi, svađa, dobrih i loših ocena i svega onoga što srednja škola nosi kao period sazrevanja.


Komentari

avatar-slika
Slavica

21 November 2020

Predstava je savrsena,puna humora,istine i poucnih desavanja,glumci su savrseni mladi momci i devojke puni zivita i pozitivne energije sto je mnogo bitno


Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.