Rođendan Teatra Ulica

Kategorija: Specijal | Autor: Marija_Mijajlovic | Objavljen: 10 Septembar 2019

Na današnji dan pre tačno godinu dana zvanično je nastao naš TEATAR „ULICA”!

Ovim povodom, našim prvim rođendanom, zvanično počinje sa radom i sajt Teatra, tako da se nadamo da će vam biti jednako veseo i zanimljiv kao ovaj dan.

Oformljen iz želje desetoro ljudi da se ujedine i stvore nešto drugačije, sa upisom u registar 10. 9. 2018. postaje zvanično Teatar.

U našoj prvoj godini, učestvovali smo na 2 festivala:

- Festival „Kulturica”: nagrada za najbolju žensku ulogu (Jelena Nikodinovski), nagrada za najbolju mušku ulogu (Novak Puletić) i nagrada za najbolju predstavu festivala (predstava „Da ti kažem”).

- Festival „BAP”: nagrada za najbolju sporednu mušku ulogu (Novak Puletić) i nagrada za najbolju kolektivnu igru (predstava „Kako ste”).

Predstave „Da ti kažem” i „Kako ste” su obeležile našu prvu sezonu na koju smo veoma ponosni, a u oktobru vas čeka premijera naše nove predstave „Tamo negde u centru sveta gde nas nema više, priča o njoj i njemu”.

Za sve informacije o radu Teatra Ulica pratite naš sajt, kao i instagram i facebook stranicu.

U utorak 10. 9. smo proslavili prvi rođendan Teatra Ulica uz dobru muziku, jaku energiju i veliko slavlje. Na sreću lepo vreme nas je poslužilo pa je žurka napravljena pod vedrim nebom, tako da smo zvezde iskoristili umesto osvetljenja.

Neizostavni deo svakog rođendana jeste torta, pa je naša bila vrlo specifična sa sve svećicom broj "1".

Kao šlag na torti je bila nova himna Teatra Ulica koju su smislili, komponovali i izveli naši muzičari.

Prenosimo vam deliće atmosfere u vidu slika i snimaka, a naredne rođendane planiramo proslavljati u našem poznatom stilu, samo sve bolje i bolje iz godine u godinu.


Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.