,, Ne ljuti se čoveče" turnir- karantin specijal

Kategorija: Specijal | Autor: Marija Mijajlović | Objavljen: 10 April 2020

Teatar „Ulica“ je, s obzirom na vanredno stanje, prošle nedelje organizovao online takmičenje u igri „Ne ljuti se čoveče“ u kojoj je ubedljivu pobedu odneo Dušan Veselinović.

Ovo je bilo prvo godišnje takmičenje u ovoj igri i obzirom da ga organizujemo po prvi put, i to u karantinskim uslovima, učestvovali su samo članovi Teatra „Ulica“ i ponosno možemo reći da je proteklo više nego uspešno.

Ne ljuti se čovečePrvo veče su pobedile Teodora Petrović i Katarina Kaplanec, a treće i četvrto mesto zauzeli su Nikola Kondžulović i Jelena Stevanović.

Drugo veče igrali su Sandra Milenković, Milica Đuričković, Nenad Novaković Beli i Dejan Stojoski. U ovoj igri su momci bili nepopustljivi i ipak nisu damama prepustili pobedu.

Na Međunarodni dan šale figurice su ukrstili Sofija Đurić, Milica Demić, Novak Puletić i Luka Novaković. Teška srca Milica i Novak su ostavili figurice na trećem i četvrtom mestu.

Naredno veče na takmičarskim poljima našli su se Zagorka Kaplanec, Katarina Jovanović, Nikola Blagojević i Nikola Dragašević. Iz online boja kao pobednici izašli su Katarina i Nikola Dragašević.

U petoj rundi Dušan Veselinović i Aleksandar Đukić pobedili su Jovana Stankovića i Nikola Todorovića, i isto veče u novoj partiji pobedili Katarinu Jovanović i Nikolu Todorovića.

Usledilo je prvo polufinale i opet nemilosrdni Dejan Stojoski i Nenad Novaković porazili su Teodoru Petrović i Katarinu Kaplanec, i tako se plasirali u finale. Druge večeri polufinala svoje mesto u finalu obezbedili su Dušan Veselinović i Luka Novaković pobedivši Sofiju Đurić i Aleksandra Đukića.

Finale je bilo napeto i neizvesno, ali najbolji igrač, Dušan Veselinović, se našao na pobedničkom tronu i uskoro će uživati u nagradi koju je zaslužio.

Dušanu još jednom čestitamo i nadamo se da ćemo ovu igru uvrstiti u tradiciju našeg Teatra godišnjim takmičenjima.


Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.