Himna Teatra Ulica

Kategorija: Specijal | Autor: Marija Mijajlović | Objavljen: 10 April 2020

I pored karantina, Teatra „Ulica“ nastavlja sa svojim aktivnostima i predstavlja Vam svoju himnu u izvedbi VIS „Uličari“.

Malo je poznato da je u septembru prošle godine u sklopu Teatra „Ulica“ osnovan i bend koj čine naši glumci. Himna Teatra je nastala još tada, a snimanje spota planirano je u proleće ove godine. Te planove nam je pokvarila padnemija virusa COVID-19. Međutim, iako je planirano da se pesma snimi u profesionalnim uslovima u studiju, mi smo iskoristili sve mogućnosti karantinskih tj. kućnih uslova i napravili snimke online i mobilnim telefonima.

Autori HimneAutor pesme je Katarina Jovanović, dok je autor muzike i audio producent Nikola Dragašević. Njih dvoje su sa Vedranom Borovčaninom napravili i aranžman. Kao montažer našao se Aleksa Prljević, koji je i pored toga sa Nikolom Dragaševićem režirao spot.

Na mestu instrumentalista našli su se Vedran Borovčanin (perkusije), Aleksa Prljević (perkusije), Nemanja Rajović (bas gitara), Nikola Dragašević (gitare), Dejan Stojoski (harmonika) i Saša Kaplanec (klarinet). Vokalisti su Katarina Kaplanec, Teodora Šemić, Sandra Milenković i Katarina Jovanović, dok rep deo izvode Jovan Stanković i Nikola Kondžulović. Svi ostali učesnici, igrači i naratori su takođe naši članovi.

Odlušajte pesmu na našem jutjub kanalu, uživajte i #ostanite_kod_kuće.


Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.