Pobednice BAP festivala

Kategorija: Pozorište | Autor: Jovan Stanković | Objavljen: 15 Januar 2021

Srpska Nova godina samo što je počela i u tu čast podsetićemo se najznačajnijeg prošlogodišnjeg uspeha Teatra ,,Ulica", u nadi da će se i u ovoj uspesi ređati.

U Kulturnom centru Šumice na Voždovcu održan je jubilarni 60. Festival beogradskih amaterskih pozorišta (BAP). Naša predstava ,,Preživeću" proglašena je najboljom predstavom festivala.

Ovogodišnji festival održan je u drugačijim uslovima zbog epidemiološke situacije. Predstave su se odigrale bez publike ali su emitovane na YouTube kanalu Kulturnog centra Šumice.

Žiri su činili: Olivera Viktorović, Stojan Srdić i Milica Bajić Đogo. Naša predstava je, pored pomenute glavne, odnela još četiri nagrade: nagradu za najbolju žensku ulogu(Katarina Jovanović), nagrada za najbolju sporednu ulogu (Marijani Mandić), nagrada za kolektivnu igru i nagrada za kostimografiju.

Čestitamo celoj ekipi koja je radila na predstavi i učinila nas ponosnim. Nadam se skorijem druženju kada ćemo vam svojom igrom pokazati zašto je ova predstava proglašena najboljom!Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.