Naši glumci: Od Narodnog pozorišta do TV ekrana

Kategorija: Pozorište | Autor: Jelena Milojević | Objavljen: 14. april 2024

Sezona ulazi u završnicu, a naši glumci briljiraju u profesionalnim angažmanima. Ponosni smo na njihova pojavljivanja u pozorištima, ali i serijama i filmovima.

Novak Puletić potpisuje ostvarenje „Iza Čehova“ koje je na repertoaru UK Pozorišta „Vuk“, a za koje je pisao scenario i u kome igra. Ovaj predivan kolaž posvećen jednom od najpoznatijih ruskih dramskih pisaca bez sumnje će vas zaljubiti u Čehovljev rad i stvaranje. Novaka možete gledati i u jednoj od najgledanijih serija „Tajna vinove loze“, kao i „Vreme smrti“. Njegova uloga u filmu „Slobodni strelac“ takođe nije prošla nezapamćeno.Još jedan član Teatra, Sava Milutinović, osim što je deo ansambla predstave „Smrt na sahrani“ naše produkcije, zaigrao je na daskama Narodnog pozorišta maestralnom ulogom profesora u predstavi „Mister dolar“ koja je na repertoaru.


Podsećamo i na repertoar Teatra Ulica: Predstavu „Smrt na sahrani“ možete da pogledate 15. aprila, u Akademiji 28, sa početkom od 20h, a pozivamo vas i na premijeru predstave „Kavijar od praziluka“ 28. aprila u 20h na istom mestu.
Od sada karte možete nabaviti i online, putem eFinity-a. (Stranica prodaje karata)

Hajde da se družimo!


Komentari

Šta mislite o ovom članku?

Website Design by Ivan Sibinovic. All Rights Reserved. Copyright 2020.